En god jul och ett gott nytt år

Ända sedan jag 2009 förstod att Peter Jöbacks andra julskiva inte skulle säljas mer har jag gruvligt ångrat att jag inte köpte skivan. För inte nog med att den inte säljs i butik så finns den inte heller på Spotify, den enda ljusglimten har varit att några spår har legat ute på YouTube.
 
Men så, för omkring två veckor sedan fann jag en auktion på Tradera med just denna skiva! Jag lade ett högsta bud på 500 kronor för att vara säker på att få den vid en eventuell sista-minuten-budgivning och hoppades innerligt att ingen skulle bjuda upp till 490 eller än värre, 510!
 
Efter en vunnen auktion landade den idag på min dörrmatta och håller på att lyssnas igenom just i detta nu! Sedan åker den upp på skivsamlingshyllan tills julmusiklyssnandet börjar på riktigt.
 
Åh vilken glädjens dag!
 

Kommentarer:

1 Linda/Candygirl:

Grattis.. vad fick du ge för den då? För den gick väl inte upp till 500 väl?

Svar: Haha, nej det gjorde den inte! Den gick upp till blygsamma 21 kronor! Det är bara jag som tror att alla är som jag och beredda att ge vad som helst ;)
Vem är Sanna?

2 Tomtenissan:

Visste inte ens att han gjort en till julskiva...jag älskar hans första. Hoppas det är bra...

Svar: Den här gjordes i samarbete med Childhood och Ica 2008 :)
Vem är Sanna?

3 HANNA - Deck the halls:

Jag döööör, "Min bön" är så fantastiskt bra! Stämmorna och allt, jag bara smälter. Vi har dock bara första versionen av skivan, så just den låten är inte med på våran. Synd... Har den dock på datorn, så jag överlever ;)

Svar: Ja visst är den, absolut en favorit! Haha, men då klarar du dig i alla fall ;)
Vem är Sanna?

4 Lina:

Grattis söta du! JAg, som tur var, blev övertalad av min kusin att köpa den då hon är ett stort fan av hans jullåtar. Och vilken tur att jag gjorde det, Älskar den! :D Helst Snön föll, mys när mörkret kryper närmare och snöflingorna faller utanför fönstret.

Svar: Det är just sådan tur man ska ha! Åh jag vet, så fort snön faller för första gången (och många gånger efter dess också såklart) så springer jag och sätter på just det spåret. I särklass den bästa snö-låten!
Vem är Sanna?

5 Emma - 24 december:

Åh, jag kan inte minnas den där skivan...men den är en riktig julpärla alltså? :)

Svar: Oh ja, minst sagt en pärla! Men hype:n blir såklart större just för att den är lite svårare att få tag på!
Vem är Sanna?

6 Helly:

Skönt att höra att du inte behövde punga ut med 500 spänn men det är så roligt att du uppenbarligen var så sugen på den att du var beredd att betala det. Det är att var en fan det! :) Gissar att den kommer gå på repeat hemma hos dig nu :)

Svar: Ja det tycker jag okså, det hade varit i det saftigaste laget även för mig! Haha, om den kommer! Fast inte förrän i november (eller ja, kanske oktober då jag brukar börja fuska).
Vem är Sanna?

7 Em:

Oj! Det var en dyr skiva =)
Men va jul att du äntligen fick tag på den!!

Svar: Haha ja, eller kunde blivit i alla fall! Som tur var så gick ju inte priset upp till 500 :)
Vem är Sanna?

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista