Julgransvernissage på Birger Jarl

Gårdagens pressfrukost arrangerades av Michael Bindefeld och hotell Birger Jarl och bjöd på en minst sagt julig stämning. Skumtomtar, glögg och 10 stycken fantasifullt designade julgranar var några utav upplevelserna.
 
Granarna står kvar i hotellets lobby fram till den 20:e december, jag tycker att ni ska ta en sväng förbi om ni är i Stockholm!
 

Lisa Wikander för Mes Dames med sin gran "Handen i handsken"

Stressgranen var fylld med post-it lappar, snabbmatskartong, kaffemugg och cigarettpaket.Petra Tungårdens enkla men ack så snygga gran som hon berättade är ihopsatt med ett riktigt superklister!En hatt-gran.

Fadi el Khoury har gjort denna och den här granen gillade jag verkligen, kanske främst med anledning av de fina apelsinerna.

 
Bondage-granen "Fifty shades of gran"En uppochnedvänd gran med fina guldglittriga dekorationer!Gran med inspiration av det samiska hantverketÅrets första glögg för min del!

 
På plats träffade jag på två fina julbloggarkollegor, Erica och Helena, vilket såklart var supertrevligt!

Kommentarer:

1 Victorias Jul:

Vad roligt att få kolla på den annorlunda och fina grsnarna

2 Charlie CS:

VIlken var din favorit? Bara genom att kolla på dina bilder så måste jag säga att den uppochnervända var en favorit, tänk att någon äntligen gjort det många funderat på!

Och fifty shades of gran var en kul ide!

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista