Slut som artist

Hej på er!
 
Jag kom tillbaka till Uppsala i onsdags eftermiddag. Det första jag gjorde? Tog ned granen. Lite grinchigt av mig men jag ville verkligen ha bort den, den fick ändå stå i nästan en månad. Dock är alla stjärnor och stakar kvar framme, alltid trevligt med lite extra ljus tycker jag!
 
Jag maxar julen varje år, redan från oktober. Men sen är jag också väldigt snabb med att ta bort den, redan på annandagen vill jag ha vår (typ). Likadant var det detta år, snabbt ut med det mesta. Men innan dess? Vilken jul va! En riktig höjdarjul om ni frågar mig. 
 
Nu stundar tentaplugg och nyår. Årets nyårslöfte är att bli riktigt bra på att laga husmanskost, jag är absolut inte dålig på det men jag har heller inte övat så värst mycket. Men med hjälp av min nya gjutjärnsgryta från Skeppshult (en utav många fantastiska julklappar) ska jag bli ett riktigt proffs, kanske kommer detta influera julbloggen nästa år?
 
För självklart kommer jag tillbaka nästa år, med ännu mer julkänsla och vilja att sprida den! Jag hoppas att ni kommer tillbaka då! Och ja, i vanlig ordning lär jag inte kunna hålla mig borta särskilt länge heller. Alltid springer jag in i någon jul-outlet under våren som jag bara måste berätta om eller får en plötslig julkänsla när jag lyssnar på Jingle Bells på midsommarafton. Kanske köper jag någon realiserad julgranskula imorgon?
 
Men tills dess, god fortsättning!
 
 

Tomten!

Den här snygga tomten kom hem till mig på julafton, tyvärr var jag ute oc köpte tidiningen just då så jag missade den. Men som tur var lyckades min kompis Titti knäppa en bild på tomten så att även jag fick se! Tydligen var tomten klädd i en röd filt med ärmar och ett rött sidenband i midjan, låter fint tycker jag!
 
Kom det någon tomte till er?
 

Julafton

Igår var det julafton, som ni vet,  och i vanlig ordning en alldeles fantastisk dag. Jag började dagen med en bull-frukost och sista avsnittet av julkalendern. Sedan kom det hit en salig blandning av släkt och vänner, en fin blandning. Vi åt lunch, jag och mamma framförde lite sång och dikt-läsning, sedan kom tomten gestaltad av ingen mindre än mig själv och sedan blev det en omgång Jeopardy.
 
Efter detta gick jag vidare till min andra släkt, dit det kom ytterligare en tomte, dukades fram ytterligare en julmiddag och självklart fanns det än mer trevliga släktingar, som alltid är lika trevliga att träffa. Senare på kvällen åkte några av oss vidare till Slöta kyrka på en liten aftonsgudstjänst vilket var riktigt mysigt!
 
I övrigt fick jag superbra julklappar och hade en sådan fantastiskt fin julafton. Även om alla mina julaftnar alltid är superba så var denna något alldeles extra, så fint! Totalt får jag fira julafton med 30 personer, hur fantastiskt är inte det?
 
Hur var er julafton?
 
Jultoppen - Topplista