Slut som artist

Hej på er!
 
Jag kom tillbaka till Uppsala i onsdags eftermiddag. Det första jag gjorde? Tog ned granen. Lite grinchigt av mig men jag ville verkligen ha bort den, den fick ändå stå i nästan en månad. Dock är alla stjärnor och stakar kvar framme, alltid trevligt med lite extra ljus tycker jag!
 
Jag maxar julen varje år, redan från oktober. Men sen är jag också väldigt snabb med att ta bort den, redan på annandagen vill jag ha vår (typ). Likadant var det detta år, snabbt ut med det mesta. Men innan dess? Vilken jul va! En riktig höjdarjul om ni frågar mig. 
 
Nu stundar tentaplugg och nyår. Årets nyårslöfte är att bli riktigt bra på att laga husmanskost, jag är absolut inte dålig på det men jag har heller inte övat så värst mycket. Men med hjälp av min nya gjutjärnsgryta från Skeppshult (en utav många fantastiska julklappar) ska jag bli ett riktigt proffs, kanske kommer detta influera julbloggen nästa år?
 
För självklart kommer jag tillbaka nästa år, med ännu mer julkänsla och vilja att sprida den! Jag hoppas att ni kommer tillbaka då! Och ja, i vanlig ordning lär jag inte kunna hålla mig borta särskilt länge heller. Alltid springer jag in i någon jul-outlet under våren som jag bara måste berätta om eller får en plötslig julkänsla när jag lyssnar på Jingle Bells på midsommarafton. Kanske köper jag någon realiserad julgranskula imorgon?
 
Men tills dess, god fortsättning!
 
 
Jultoppen - Topplista