Håkans nya julskiva

Jag satt just och läste lite julbloggar och började lyssna på massa julmusik och blev såklart nostalgisk och rörd på två sekunder. Sen snubblade jag över det här gamla klippet där de gör reklam för Håkan Hellströms julskiva och genast kunde jag börja tänka på annat än vacker julmusik.
 

Chester!

Årets julnalle från Harrods heter Chester och är till skillnad från en del tidigare nallar vit istället för brun, och dessutom supersöt!
 

Åh, strålande jul!

Det är långt kvar till jul, så som sig bör och alldeles logiskt är i augusti månad. Men just idag, just nu faktiskt, kom jag att tänka på julen, och hur fantastisk den kommer att bli även i år. Kanske lite extra fantastisk? Julen 2012, låter det inte som att den kommer bli än lite bättre än de tidigare? Jag började tänka på julklappsshoppingen, julbakningen och för att inte tala om alla fantastiska julsånger! Och oj vad jag längtar efter att få klä en gran. Jag ser också fram emot att förhoppningsvis gå och se Nötknäpparen på Operan i Stockholm.
 
Det är så mycket att se fram emot och jag har i år dessutom laddat upp med en ny kamera så att vi i år slipper alla smådisiga mobilbilder!
 
 
Jultoppen - Topplista