Liten musiknyhet

Missförstå mig inte nu, jag är inte ett fan av Justin Bieber men jag är ett fan av nya julskivor och av en ren slump såg jag att ett utav Justins fans just twittrade att det är 33 dagar kvar tills hans julskiva kommer ut. Även Justin själv har just twittrat om att han idag har spelat in en video för sitt nya julalbum.

Har vi händelsevis något Bieber-fan här i läsarskaran?

På tal om...

Pepparkaksbak! Idag har jag gått och funderat lite på mitt pepparkaksbak som jag har planerat att ha i år och jag har kommit på att jag nu när jag har flyttat hemifrån inte har en endaste pepparkaksbaks-grej! Så, förutom kavel och typ mjöl så måste jag också köpa pepparkaksformar! Jag har tittat på formar tidigare år men aldrig köpt i och med att jag har haft det hemma men nu är det alltså dags att verkligen köpa!

Jag har kollat runt och ja, det finns hur mycket som helst! Massvis med konstiga och icke-juliga formar som jag nog inte kommer att köpa. Nej, jag kommer att dels satsa på en uppsättning med de klassiska formarna (hjärta, stjärna, gris, gubbe, gumma, pepparkaksgubbe) och sen kommer jag även att köpa några med musik-form. Efter mina år med piano, sång, lite fiol och kör så känns det helt rätt. Dessutom tycker jag faktiskt att musiken spelar en stor roll under julen.

Vad har ni för formar hemma och vad tänker ni köpa för nya i år?

Spekulationerna får fortsätta

Attans, jag hade fel vad gällde valet av årets julvärd! Som tur är så valde Ebba att berätta detta för mig på sin blogg redan idag. Bra för mig tänkte jag, nu får jag en ny chans (ja, det tycker jag att jag förtjänar) att gissa rätt på årets julvärd. Denna gissning väntar jag dock lite med...

Jag står i alla fall kvar vid min önskan och hoppas på att Svt tänker om till 2013 :-)

Jultoppen - Topplista