Ännu en längtan

Jag har kommit på mig själv med att längta väldigt mycket den senaste tiden, som ni säkert märkt på texterna här i bloggen. Men det är som vi alla vet en stor del av julen att just längta. Dock har jag en ny längtan nu i år, förvisso är den inte helt bunden till julen men ändå en väldigt stor del av just julen. Jag längtar nämligen efter att få komma hem och spela piano! Att spela piano kommer vara en stor del av min jul i år.

Det kanske inte riktigt är förståligt för de som själva inte spelar men jag vet att det i alla fall är några som läser den här bloggen som musicerar och som låter det vara en stor del av deras liv. Att gå från att i 10 år spela piano nästan varje dag till att nu inte ens ha sett ett piano på två månader, jag förstår knappt hur det går till! Jag kommer ofta på mig själv med att tänka att jag ska gå och sätta mig och spela en stund, men det går ju såklart inte, här finns inget piano...

Så i jul kommer det spelas, mycket! Spelar ni något?

The Holiday

Jag tittade på the Holiday igår och visst, den handlar inte om julen men när de spelar julmusik i var och varannan scen så är det ändå svårt att hålla julkänslorna borta... Och, jag vill också fira jul med Jude Law!

Gillas skarpt!

Jag lovar, den butik som har den här skylten stående vid ingången, den butiken går jag in i. Denna gång var det Granit som lyckats!

Jultoppen - Topplista