På repeat

Den här låten presenterades för mig på första advent i söndags och sedan dess har den stått på repeat här hemma. Jag tycker att den är fantastisk, man vill bara dansa! Den har god chans att bli min jullåt 2011!
Visst kan texten låta lite vulgär men lyssnar man på hela texten så är den faktiskt bara väldigt julig, vilket är vad jag söker efter i en jullåt!

Imorgon!

Även om första advent faktiskt var i söndags så betyder alltid 1 december lite mer. Det är trots allt då som allt börjar på riktigt. Man får öppna första luckan i adventskalendern och julkalendern börjar sändas på tv! Åh vad jag hoppas att julkalendern är bra i år, men som sagts: förväntningarna är höga!

Galen hemlängtan

Nu har jag varit hemifrån i snart 4 månader och fram tills nu har jag aldrig riktigt längtat hem men nu har det verkligen slagit till. Troligtvis beror det på att det är jul och att hemresedagen faktiskt har börjat närma sig.

När jag kommer hem ska jag bära runt och klappa min katt, gå till Falbygdens julmarknad, hänga med mina kompisar, spela piano (!), åka till Pa:s och köpa mjölkprodukter från Falköpings mejeri sen ska jag klappa katten lite till! Sen ska jag förstås fira jul, väldigt mycket!

 

Jultoppen - Topplista