2011 Christmas Bear

Idag släppte även Harrods 2011 års Christmas Bear, riktigt fin i år tycker jag! Den får nog bli årets första julklappstips och Harrods julbjörn passar faktiskt till alla åldrar, det är bara att börja samla!

Lite mer Harrods

Harrods som bekant släppte sin julkollektion idag sätter verkligen igång suget efter julen. Jag låter bilderna tala!

Bilderna är lånade från http://www.zimbio.com

Nee hörrni?

Harrods har kört igång med sin julkampanj, så det är faktiskt inte bara jag som peppar igång julen en aning för tidigt. Eller?

Helt ärligt tycker jag att jag är alldeles för tidigt ute när jag skriver inlägg på min julblogg i juli månad och jag tror faktiskt att de allra flesta håller med. I januari i år skrev jag att jag skulle börja skriva på bloggen igen den 1 november vilket egentligen kanske är lite sent men jag har märkt att många människor (inklusive mig själv) tycker att julen blir lite urvattnad när julskyltningen och julhetsen påbörjas redan i augusti. Den där magiska känslan som man vill ha kan inte forceras fram i ett halvt års tid, det är bara att inse.

Så, jag har en liten period just nu när jag peppar jul men den kommer absolut inte att hålla i sig fram till advent, för då vet jag någon som kommer att vara rejält trött på julen! Ni får helt enkelt bara förlåta mig för mina juliga inlägg som kommer nu och återvända i oktober eller när helst ni själva börjar tycka att det är dags att få igång den där magiska julkänslan! 

Men vad säger ni, Harrods är väl en aning tidiga i år?
Eller är det bara bra att man faktiskt kan börja shoppa julprylar i slutet av juli om det är det man vill?


Jultoppen - Topplista