Sista för den här säsongen

Nu slutar Sannas Christmas för den här säsongen. Självklart kommer det att rapporteras om särskilda julhändelser under hela året om än inte lika intensivt som de två senaste månaderna.

Nu hoppas jag att ni alla är ute och köper på er en massa julprylar på rean som ni kan använda nästa jul!

2011 startar Sannas Christmas upp med pompa och ståt den 1 november! Det kommer att bli en ännu större och bättre jul i år så jag hoppas att ni hänger med!

God fortsättning!

Tjugondedag knut

Idag är det tjugondedag knut och ja, då dansas julen ut. Jag googlade stavningen på tjugondedag knut idag, så att jag inte skrev fel tänkte jag, för det som jag tänkte skriva såg lite konstigt ut...

Tjugonde á knut. Namnet är inte logiskt på något sätt men det är ju så jag har uttalat det varje år i hela mitt liv. Tjugonde á knut. Men jag förstod när jag väl skrev ner det att det var fel.

Tjugondedag knut, eller för all del tjugonde dag knut för den som gillar särskrivning, både låter och ser mer logiskt ut. Haha, vi ska alla lära oss något nytt!

Jag har faktiskt inte tagit ner alla julprylar idag, men imorgon ryker det garanterat. Det har varit en bra jul, eller hur?

Trettondagen!

Med en vecka kvar till tjugondag knut börjar jag idag städa ut lite av julen, luciagrejerna, ljusarrangemangen och tomtarna har nu åkt in i garderoben. Det enda som finns kvar är min adventsstjärna, det är faktiskt tillräckligt med känsla för mig.

Hur gör ni, har ni börjat städa undan julen redan nu?

Jultoppen - Topplista