Vi struntar i att vänta...

Vilken jul vi har haft va? Med en otroligt bra julkalender, en fin julafton, en hel del snöfall under december månad och mycket julklappsjakt! Det här är faktiskt den tredje julen jag har med min kära Sannas Christmas-blogg och det är roligt att se att så många andra julbloggar har börjat poppa upp, det är även extra roligt att se att fler läsare har hittat hit i år!
.
Ni som har följt min blogg tidigare vet att jag inte gärna säger att julen är slut förrän den verkligen är det (tjugonde dagknut det vill säga) och så kommer jag inte heller säga i år, men i år tar julbloggandet här på Sannas Christmas slut här. Som sagt så har jag haft en alldeles fantastisk jul i år (trots att jag bara har hunnit med ungefär hälften av allt det jag ville göra) och jag hoppas verkligen att ni har haft detsamma. Jag hoppas också att några utav er som söker er hit för att få en del av den där magiska julkänslan som inte är alldeles självklar faktiskt har lyckats få den åtminstone för en liten stund genom ert besök här på bloggen!
.
God fortsättning på er och glöm inte att fynda julprylar under mellandagsrean!
.

Julklapparna

Julklapparna må spela en betydligt mindre roll nu än vad de gjorde för låt oss säga 10 år sedan, men ändå vill jag hävda att de fortfarande spelar en liten roll i alla fall! Jag fick många fina julklappar som jag är väldigt glad över bl.a. fjällrävenryggsäcken som jag önskade mig, en eltandborste, en stor bricka, en bok om hur man slår in fina julklappar, den kommer ni garanterat få smakprov ur nästa år och en massa andra saker!
Fick ni något extra fint i julklapp?


Den där julklappen...

Kommer ni ihåg att jag kom på världens bästa julklapp till min storebror? Och kommer ni ihåg hur arg jag var på Elgiganten i Kungens Kurva? Och kommer ni ihåg hur glad jag blev när jag till slut hittade den på Åhléns City? Denna, nu ganska hype:ade, julklapp var en Ice Cream Maker från OBH Nordica! En liten lätthanterlig maskin att göra glass i, antingen på grädde eller yoghurt. Nu är det såklart lite sent att julklappstipsa men kanske något att shoppa under mellandagsrean?
.
Jultoppen - Topplista