Önskelistan...

En utav de vanligaste frågorna jag får är när jag börjar skriva på min julönskelista, en fråga som jag tycker är svår att besvara då detta varierar väldigt mycket från år till år. Men 2011 är svaret numera enkelt: det är idag!

Som ni ser längre ner på bloggen så har jag idag kollat runt på Georg Jensens hemsida och kollade då igen deras klockor och fann då denna. Jag har sett den flera gånger tidigare men inte tyckt att det varit något speciellt men nu tycker jag att den är hur snygg som helst, så den får bli den första saken som trillar in på min önskelista julen 2011.

Vad säger ni, snygg eller tråkig?

Stjärnan på toppen!

Att komma på tema till julgranen är svårt och minst lika svårt är det att hitta den perfekta julgransstjärnan (eller vad man nu väljer att sätta där) att sätta på toppen.

Beroende på vilka teman jag väljer att ha på mina framtida julgranar så kommer väl även stjärnan vara lite olika från år till år men jag tror mig redan nu veta att den här ursnygga stjärnan i guld från Georg Jensen kommer att finnas i min samling.

Som ni trogna bloggläsare vet så är jag en sucker för julgranar med röd- och guldtema och till en sådan gran vore den här stjärnan perfekt.

Jultoppen - Topplista