Om ett halvt år...

Om ett halvt år är vi där igen, då är julafton just slut och juldagen har tagit vid... Jag har senaste veckan börjat tänka mycket på julen och allt runtomkring. Ah, underbart! Kylan ute och värmen inne, lack och glögg och förhoppngsvis får vi en jul med lika mycket snö som förra året.

Jag har redan nu börjat fundera på vad som kommer att bli årets julklapp? Det är dock svårt att spekulera, förra årets julklapp var väldigt svår att lista ut. Men jag tror att det kommer att fokusera mer på sinnet och det psyiska välmåendet snarare än något "onödigt" materiellt.

Julen är här? $$$

Jag läste just på market.se att leksaksjätten Toys R Us lanserar ett bonusprogram under namnet "Christmas savers club". Det hela går ut på att när man handlar i butiken under året så sparas en 3%-bonus i kundens bonusprogram och sedan, från och med den 31 oktober, kan kunden handla för sina intjänade pengar i Toys R Us och Babies R Us samt dessas webb-buktiker.

Smart av Toys R Us, nu kommer folk handla mer redan långt före jul. I alla fall är väl det vad de hoppas på.

Huruvida detta system kommer att finnas i Sverige eller inte vet jag inte. Vad tror ni?

Julkalendern 2010

Julkalendern 2010 kommer att gå under namnet "Gyllene Knorren" och är skapad av Måns Gahrton och Johan Unenge.

Handlingen beskrivs som följer:

"Pappa Roger och mamma Ritva har köpt ett supermysigt hotell på landet, nära stora vägen. Vad de inte vet är att det byggts en ännu större väg, några kilometer bort.
Ingen har vägarna förbi Hotell Gyllene Knorren längre. Och när första gästen kommer, misstänker lille Ingo och storasyster Isadora att han är en skummis. I samma veva dyker en minigris upp och saker börjar försvinna. Hotellet får besök av diverse märkliga gäster. Allt går galet, och vems fel är det egentligen?"

I rollerna kommer vi att se:

Roger Rantanen - Peter Engman
Ritva Rantanen - Maria Sid
Isadora Rantanen - Linnea Firsching
Ingo Rantanen - Buster Isitt
Henning Grossman - Simon Norrthon
Amelia Grossman - Karin Bergquist
Tony Grossman - Axel Karlsson

Julkalendern är alltid lika spännande att se!

Jultoppen - Topplista