Tjugondeaknut!

Så var dagen här, dagen då julen tar slut för den här gången. Men som jag skrivit tidigare så sörjer jag inte för det. Jag tycker att det är en fin del av julen, att den faktiskt tar slut. Och om man tänker efter så är det inte så långt kvar tills det är jul igen, relativt snart alltså, 321 dagar kvar till första advent.

Jag tycker att den här julen har varit helt fantastisk med snö (hur mycket och hur länge som helst), fina julklappar, massor med roliga glöggmingel, min egna julfest, massa bra julmusik och såklart, alla glada människor!

Nu kommer Sannas Christmas gå lite på halvfart tills det är dags att rusta upp för julen ännu en gång! Men glöm nu inte att fynda under rean och gå ut och njut av den vackra naturen nu när vi har ett så vackert snölandskap!

Sannas Christmas expanderar!

Nu är det bara två dagar kvar till tjugondeaknut, alltså två dagar kvar av jultiden. Skönt tycker jag! Faktiskt! Jag älskar julen, men mot slutet så har jag faktiskt fått nog av julen och tycker att det räcker med vintervädret! Och den fantastiska julprylsrean är inte helt fel, jag hoppas att ni shoppar nu, det gör jag. Men dessa fynd kommer ni få se i nästa års adventskalender!

Men även om det bara är två dagar kvar så fick Sannas Christmas bra reklam idag...

Mysigt i kylan!

Jag har precis tittat runt på lite efter olika kläder som skulle vara mysiga att bära nu när det är så kallt ute. Dels kläder att kunna möta kylan med när jag går ut, dels kläder att gå runt och mysa i inomhus.

Ett särskilt plagg som jag fastnade för är den här koftan, puderbeige och beiget i övrigt är supersnyggt! Tänk er att sitta klädd i den här och dricka en varm kopp te efter en kall, men vacker, promenad.

Jultoppen - Topplista