Adventskalendern!

Jag fick ikväll äntligen klart min adventskalender. Det krävdes dock en intensiv eftermiddag på stan för att få ihop några fler klappar än vad jag hade tidigare idag! Det är en ganska stor blandning mellan de lite mindre och billigare klapparna och de lite större och dyrare, men det tycker jag bara är bra! Variation förnöjer!

Givetvis ska jag här i bloggen visa vad jag "får" varje dag! Imorgon ska jag öppna första klappen för då är det 1:a december!

Glöggfest

Igårkväll var jag på glöggfest hos min kompis Clara och hennes föräldrar. Det var en mycket trevlig och mysig kväll med god mat och dryck och väldigt gott sällskap! Clara har verkligen ett julmysigt hem med ljus och stjärnor och med alla juliga dofter och julmusiken blev det så fint, så fint!

Förresten! Jag kan numera kalla mig glöggdrickare! I år är första året som jag faktiskt tycker att det är gott, tur är det med tanke på att jag nu på lördag själv ska ha julfest och där bjuda på glögg!

Tack för bilderna Martin!

Vad tycker ni om tröjan förresten, är den inte lite vintrig och julig? Jag hittade den i min mammas garderob och är numera ägare till den!

Jul på Liseberg!

Kommer ni ihåg när jag var på jul på Liseberg? Nu har jag i alla fall ämtligen fått bilderna från denna mysiga och fina kväll! Jag, Martin och Ellen hade verkligen en toppenkväll med vackra ljusarrangemang, glöggdoft, julmusik, juliga dofter och vårt egna trevliga sällskap såklart!

Jultoppen - Topplista