En bra julbloggsportal

Hej på er!
 
Jag tänkte tipsa er om en sida värd att besöka om man vill utvidga sin julbloggsläsning. På Julbloggar finns de allra flesta svenska julbloggarna registrerade och jag kan nästan lova att man efter ett besök har hittat åtminstone en till julblogg som är värd att besöka!

Peter Jöbacks julkonsert i Göteborg

Jag ska köra en favorit i repris och, precis som förra året, gå på Peter Jöbacks julkonsert i Göteborg! Förra året var jag där med min kompis Fanny och det var en riktigt bra konsert och superbra stämning. I år har jag lyckats få med sex stycken vänner på konserten, jag tror att det kommer bli riktigt roligt!

Jag bokade biljetterna i torsdag och i fredags, så vi har fått bra platser. Egentligen släpps inte biljetterna förrens nu på fredag men jag är nämligen med i Peter Jöbacks fanclub (jag gick med för ungefär 4 år sedan och hade i princip glömt av att jag var med) så jag fick ett erbjudande där jag kunde boka biljetter mellan i torsdags till nu på tisdag.

Konserten är den 11 december och jag tycker att alla borde gå, det är en riktigt bra jultradition att ha :)

Änglavingar

Häromdagen var jag vid en öde sjö och passade på att bada nakenbad. När jag sen kom upp ur vattnet hittade jag en öppen snäcka som bara skrek ut änglavingar. Och jag tänkte genast att den snäckan kommer passa bra till mitt julpyssel!

Faktum är att jag redan har börjat pyssla lite med den. Direkt när jag kom hem så gick den nämligen i två delar, men förhoppningsvis går det att ordna med lite lim!

Visst kommer de passa bra som änglavingar?


Jultoppen - Topplista